Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Riktigt bra träningskläder! Att träna och röra på sig är något som många gillar att göra, och ärligt talat är det svårt att hitta en bättre hobby än just det. För oavsett vilken sport du är intresserad av så mår du bra av att motionera. Men för att kunna prestera på topp behövs det också bra träningskläder, och hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort utbud av 2XU produkter, och det dessutom riktigt billigt! 2XU är riktigt grymma på till exempel compression tights, och oavsett om du är ute efter tights för herr och dam eller en bra löparkeps så hittar du alltså det här hos oss. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Om du tränar mycket är det ett måste att ha minst två par 2XU tights i garderoben! De kommer garanterat att komma till användning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra med kompressionskläder! Vi människor mår helt klart bra av att röra på oss, och särskilt om vi har rätt utrustning. Då känns träningen nämligen bättre, både psykiskt och fysiskt. Kompressionsshorts eller en compression top är därför ett måste för dig som är träningsälskare, och med produkter från 2XU så kan du säkerligen hitta det som du är ute efter. Alla knep för att få träningen att bli lättare och roligare ska du såklart använda dig av!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.