Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Badkläder och underkläder från Abecita! Ibland är det lätt att bara tänka på att utsidan, det som syns, ska vara snyggt. Men när vi tänker på helheten så blir vi med ens mer självsäkra och känner oss mer bekväma. Och att ge en tanke eller två på sina underkläder är att tänka på helheten. Här på Fyndiq har vi ett fantastiskt utbud av svenska märket Abecita som tar fram härliga underkläder som får en att inte vilja klä på sig och badkläder som får en att vilja ligga på stranden dagligen. Här fyndar du dina Abecita underkläder billigt och med härliga leveransvillkor.

Tips för ett lyckat köp! Ljug inte för dig själv utan var ärlig med din storlek. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Underklädesföretaget Abecita! Är du på jakt efter snygga underkläder eller bra badkläder är Abecita ett perfekt val, och köper du dina underkläder online från Abecita blir både du och din plånbok glad. Sedan 1932 startades företaget och är dem som ligger bakom den populära behån det lilla undret . Genom att kombinera sin långa tradition med bra hantverk föds underkläder som är som gjorda för våra kroppar. Välj och vraka bland Abecita bh, trosor och härliga baddräkter och bikinis.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.