843 010 produkter från 1 734 butiker!
1 595 700 unika kunder!
1 523 varumärken!
Kundtjänst

Fynda billiga väskor från Adax online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av snygga väskor från Adax! Om du utgår från att det är detaljerna som gör helheten, sätter pricken över i:et och som får en helt vanlig klädsel att bli till wow-känsla, så är det inte svårt att förstå att väskan är av stor betydelse. Här på Fyndiq har vi samlat en härlig kompott av Adax väskor. Allt från sockersöta clutchar, läderväskor till snygga mobilväskor. Och allt detta med att leverera billiga priser och bra leveranser i åtanke. För det ska vara kul att handla väskor online.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att även väskor behöver kärlek: det är viktigt att du impregnerar och smörjer in din väska för att den ska hålla sig fin så länge som möjligt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Maani by Adax för kvalitet och trendkänsla! Det härliga med märket Maanii by Adax är att oavsett om du gillar små clutchar att bära runt på, stora svarta skinnväskor eller mer färgglada väskor som du får plats med hela ditt liv i så finns det en väska för alla. Handlar du en Adax väska så vet du att både kvalitén och stilkänslan är enormt hög. Detta är ett märke som tänker på allt: från funktionalitet, trender till ett starkt hantverk som gör att din väska kommer att leva med dig länge.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.