Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Air Wick produkter här

Slipp odörerna med hjälp av billiga Air Wick produkter! Tycker du om när hemmet doftar gott och fräscht men kanske inte vill städa för jämnan? Då är tipset att spana in våra Air Wick produkter som finns att fynda här på Fyndiq. Vi har allt från rumsdofter som släpper ut fräsch doft automatiskt med jämna mellanrum, doftpinnar du kan placera på väl valda platser i hemmets vrår och självklart även klassiska Air Wick doftsprejer. Bland våra billiga Air Wick produkter finns nästintill allt som detta väldoftande varumärke har att erbjuda — se efter själv!

Tips på ett lyckat köp! Är du osäker på om du kommer gilla doften på den Air Wick produkt du valt ut? Då kan det vara smart att inte köpa hem den automatiska Air Wick sprejen det första du gör, börja i stället med doftpinnar för att prova på hur du känner med doften — gillar du den är det bara att komma tillbaka och shoppa hem fler Air Wick produkter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid fräscht hemma med Air Wick produkter! Har du en bebis eller barn som närmar sig tonåren? Då förekommer det säkerligen en hel del udda lukter där hemma. Till exempel kombinationen mellan blöjhinken och de svettiga fotbollsstrumporna kan få vilket badrum som helst att kännas lite visset. Tur är det väl då att du kan fynda Air Wick produkterna du behöver för att bli av med doften här online hos oss. Här hittar du allt från toalettsprej med dofter som lavendel, citron och rosor till aromaterapeutiska doftljus av vanilj bland annat. Kolla in alla fräscha Air Wick produkter här och välj dina favoriter!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.