Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Akasa produkter online!

Hitta en massa bra produkter från Akasa! Idag äger nästan varenda kotte en dator och det blir allt vanligare att man behöver byta ut lite fläktar, sladdar och CPU-kylare för att hålla sin dator i toppform — och det är här Akasa kommer in i bilden. Akasa har nämligen mängder av smarta produkter som kan få din dator att leva lite längre, och därför har vi på Fyndiq samlat ett stort urval av billiga Akasa produkter online! Välkommen att fynda!

*Tips för ett lyckat köp! Vi har alltid samma frakt så om du behöver flera Akasa produkter som förlängningskabel, fästvinkel och en extern SmartCard-läsar bör du köpa allt på samma gång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fläktfilter, chassifläkt eller en ny musmatta? Oavsett om du behöver en splitter för PWM-fläktar, fästvinkel till 2x2,5" hårddisk eller en 2 in 1 Stylus Pen så är det märket Akasa du bör kika närmare på. Vad sägs om en ny chassifläkt, ett externt kabinett eller en fläkt för ADM Athlon XP till riktiga fyndpriser? Eller du kanske behöver en kylpasta för processorer, chipset och GPUs i enkel applicerbar spruta? Produkter från Akasa får din dator att må bättre och om du dessutom vill att den ska se bättre ut — ja, då bör du kolla in Akasa Vegas LED-list för datorer och Akasa Venom Mousepad med slät yta för snabba och exakta rörelser!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.