Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Massvis av billiga American Tourister produkter att fynda bland! Vi på Fyndiq älskar att resa och är det något som vi har märkt av så är det värdet i att ha en bra resväska. Därför är det just det du hittar på denna sida i form av American Tourister produkter. Vi har samlat massor av resväskor, kabinväskor och ryggsäckar från märket som är perfekta att ha med på resan, oavsett om du ska på en kort weekendresa eller en långtidssemester! Hur snyggt låter det inte med en American Tourister Lock n Roll Spinner 69 i grönt? Vi på Fyndiq har massor av billiga American Tourister produkter online här hos oss för dig att välja och vraka bland – Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Hur mycket brukar du ta med dig på resan? Ett smart sätt att välja väska är att utgå ifrån hur mycket packning du vill ha med dig och sedan jämföra detta med väskans storlek vilken är preciserad i produktbeskrivningen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Coola, lätta och praktiska produkter! Varför ska du välja just märket American Tourister? Kort sagt: för att det är värt det. Många av American Touristers res- och kabinväskor är utrustade med fyra hjul istället för bara två hjul vilket gör att de rullar fram extra bra och lätt – och du slipper både bära och luta väskan när du flyttar dig från punkt A till punkt B. Här finns American Tourister produkten för dig!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.