Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Billigt från Argan Secret på Fyndiq! Argan Secret är hårvårdsprodukten som passar alla typer av hår. Hemligheten bakom det skinande håret är blandingen mellan argan- och hampaolja. Oljan appliceras i håret och får direkt en vacker lyster och skön känsla i håret.

Varför Argan Secret? Argan Secret hårvårdsprodukter är gjorda för att motverka hårproblem som trassel och friss. Produkterna kan antingen användas som shampoo och balsam eller som leave-in som vårdar håret hela dagen. Man kan välja att använda arganoljan flera gånger per dag där man masserar in produkten i håret, eller som balsamspray som appliceras på handdukstorkat hår. Argan Secrets arganolja har många användningsområden såsom hår, fötter, ansikte och händer. Oljan ses som en exklusiv vara i världen och här på Fyndiq kan du handla den billigt. Så vilket användningsområde man än har för oljorna så kan man fynda dessa här och testa sig fram. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende.

Oljan skyddar och vårdar! Arget Secret finns i många olika varianter som ger glans och styrka till håret tack vare arganoljan. Med shampoo, conditioner och spray eliminerar man friss som kan uppstå av torrt hår. Produkterna har flera effekter på håret och förutom att motverka flygigt hår så har den UV-skydd, motverkande effekt på kluvna toppar och färgskydd. Arganoljan kommer ifrån arganfrukten som endast växer i sydvästra Marocko. Oljan har länge använts i syfte att få hälsosamma effekter men självklart också för att smörja in på torra områden.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.