Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda Aussie produkter billigt online!

Fyndiqs favoriter

Bra hårdag med bra schampo! Alla känner vi ju till begreppet om en bra hårdag. Men det är långt ifrån alla av oss som brukar vakna upp till en sådan dag, inte sant? Oftast krävs det nämligen bra hårprodukter och styling för att nå dit, och hos oss på Fyndiq kan du hitta massor av bra produkter från Aussie! Med ett Aussie shampoo och balsam så är chansen för att du ska få ett fint och friskt hår helt klart större, och hos oss kan du även hitta deras produkter billigt. Så kika runt bland alla väldoftande schampo och se vilket som passar din hårtyp bäst!

Tips för ett lyckat köp! Ska du snart ut och resa? Ett tips är då att kolla in mini Aussie som helt enkelt är Aussie produkter i mindre flaska. Du ska inte behöva kompromissa med ditt hår bara för att du är på resande fot! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Mirakel med 3 Minute Miracle! Bra schampo och balsam i all ära, men inte ens det bästa schampot kan göra allt. Som tur är så finns en Aussie hårinpackning som heter 3 Minute Miracle. Och precis som namnet avslöjar gör den mirakel på enbart tre minuter. Hårvård blir inte mycket bättre än så!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.