Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Avdelningar
Färg

Stort utbud av Aya Naya barnkläder! Att finna kläder till barn med god kvalitet är något som klädesmärket Aya Naya tar på stort allvar. Här på Fyndiq kan du finna både sockersöta små Aya Naya klänningar, tuffa shorts till sköna byxor både för barn och baby. Alla plaggen är av god kvalitet och här köper du även allt till billiga priser och med det gör ditt shoppande lite extra roligt. För oavsett om du handlar till dig själv eller någon i familjen ska det alltid vara med ett leende på läpparna.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att barn växer fort så innan du skickar iväg din varukorg till oss, ta en snabb koll på ditt barn för att se så det är rätt storlek som kommer hem till er. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barn behöver mycket kläder! Ja, barn behöver mycket kläder. Detta då deras lekar ibland innefattar lera, kritor, mat och fantasifulla utomhusaktiviteter som inte alltid är till fina kläders fördel. Som tur är finns det tvättmedel och visst är det värt att tvätta lite extra när du vet att det är för att ditt barn leker och har kul? Och att handla barnkläder från Aya Naya är att handla från en kollektion som sätter barnen i främsta rummet och levererar kvalitet, lekfullhet och rörlighet till barn mellan 2-12 år.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.