Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fin i trosor, BH och chemise! Man brukar säga att skönhet kommer inifrån, och det stämmer såklart. Men skönhet kommer även underifrån, och om man har på sig snygga underkläder känner man sig snygg. Så är det bara! Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga underkläder från Baci, med massor av snygga trosor, BH och chemise! För att alla helt enkelt ska ha råd att ha vackert under, oavsett vad det är som man är ute efter. Och i vårt stora utbud med sexiga underkläder kan alla hitta minst en favorit att klicka hem på nätet. Med snygga underkläder från Baci så är man garanterat en riktig tiopoängare!

Tips för ett lyckat köp! När man köper Baci underkläder online är det lätt att man hittar många favoriter. Varför inte klicka hem alla? Frakten blir nämligen densamma oavsett hur mycket nytt du vill ha! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Damunderkläder som gör under! Fina underkläder kan verkligen göra under, och inte bara för en själv utan också för sin älskade. Det uppskattas helt enkelt att man klär upp sig lite ibland, kanske med spetstrosor och lösögonfransar? För oavsett om man vill ha fina Baci underkläder för bröllop, eller bara ett par fina damunderkläder till vardags så gör det att man känner sig lite finare, med eller utan kläder!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.