Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Svenska Bagheeras sportiga kläder och skor online hos Fyndiq! Sedan 1981 har märket Bagheera tagit sport- och motionsvärlden med storm. Funktionella kläder som är utvecklade för att få användaren att kunna prestera sitt bästa samtidigt som produkterna även är snygga till sitt yttre. Det finns allt från vad en motionär till idrottare på högsta nivå kan tänkas behöva inom kläder och skor. Därför är det kul att vi på Fyndiq kan erbjuda dig ett stort utbud av billiga Bagheera-produkter att shoppa loss bland, från springskor till kängor, träningsjackor och sandaler att vandra i. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du börja komma igång med träningen? Perfekt, då har du hittat ett märke som funkar från nybörjarstadiet upp till elitnivå. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Träningskläder för alla! Bland alla Bagheeras produkter finns mängder av skor som passar för en tuff terräng, underställ i värmande och tålig merinoull samt sköna vindjackor att promenera i under höst och vår. Det är alltså kläder som är perfekta för det klimat som norden och Sverige präglas av, ständigt i förändring med kallare och blåsigare perioder mellan sommar och vinter. Det är verkligen superenkelt att shoppa kläder och produkter på internet, välj ut det du vill ha och prova i lugn och ro hemma. Skynda att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.