Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt från Bandridge online!

Bandridge High Speed HDMI-kabel och audiokabel! Kablar hit och kablar dit. Om vi gör som Pippi och bestämmer oss för att stå på våra händer istället för våra fötter kommer en helt annan värld att öppna upp sig: en värld av kablar och kanske även lite damm. För bakom våra bord och under soffor gömmer sig kontakter, kablar och en och annan antennadapter som får all vår elektronik att fungera smärtfritt. Då detta är högst viktigt för oss har vi här på Fyndiq samlat ett bra utbud av märket Bandridge. Här finner du allt från billiga Bandridge förlängningskablar och strömkablar till USB-kabel.

Tips för ett lyckat köp! Hellre en kabel för mycket än en för lite, speciellt när priserna är låga. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kopplar samman vår värld! Många företag har starka tag-lines, men inte alla kan ha så tunga som elektronikföretaget Bandridge med dess Connecting out world . För det är precis vad detta företag gör genom att erbjuda konsumenterna bra lösningar på att få koppla upp sig och ta del av vår stora och fantastiska värld. Ta ett djupt andetag och fundera på vad det är för sladdar och kontakter som kan tänkas behövas för att tillfredsställa ditt hem. Och glöm inte att vara noggrann för om du missar en del så missar du allt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.