Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda produkter från Barbie online!

Fynda produkter från Barbie här! Barbie-dockan introducerades i mars 1959, av skaparen Ruth Handler i USA. Sedan dess har dockan varit otroligt populär världen över, om än rätt kritiserad. Nu kan du fynda både dockor och annan merch här hos oss! Shoppar du till dig själv eller någon annan? Inga problem, vi har något för alla! Sugen på en unik samlardocka eller en go pyjamas? Det har vi, och nya produkter varje dag!

Barbie är världsledande när det kommer till dockor! Och inte är det förvånande, när det finns så mycket roliga tillbehör till Barbie också. Kolla in alla fina Barbie-bilar, dockor, kläder och garderober. Du kommer aldrig ha en tråkig stund med Barbie! Köp hem allt från billiga barnkläder, dockor och andra Barbie-kläder redan idag, du kommer inte att ångra dig!

Lekte du med Barbie när du var liten? Många kan nog skriva under att en av de bästa stunder var när han eller hon lekte med sina dockor. Det är inte konstigt att det av Barbie nu har kommit tuffa barnkläder, och det är väl självklart att du ska köpa hem klänningar för barn och andra kläder på nätet hos oss.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.