Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Håll huvudet varmt med hattar och mössor! När temperaturen sjunker och kylan börjar krypa sig på, ja då är det skönt att klä sig ordentligt så att man inte fryser. Du kanske inte orkar sticka halsduk på egen hand, men då kan du köpa en Barts halsduk i stället! Här på Fyndiq har vi samlat ihop ett stort utbud av billiga produkter från Barts, och du hittar bland annat fina stickade mössor, varma tumvantar och halsdukar som värmer skönt. Våga vägra frysa när kvicksilvret sjunker, rusta dig genom att köpa en Barts mössa och handskar online redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Känner du någon som alltid fryser om öronen? Köp en extra mössa och ge till den personen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varma tassar med Barts vantar! Det finns få saker som är så obehagligt som att frysa. Det är en jobbig känsla, men det är ganska enkelt att slippa! Tar man på sig en vante på var hand, rustar knoppen med en mössa med pälsboll och virar varma sjalar kring sig, ja då är man på god väg att slippa frysa. Men man vill inte bara vara varm, utan även snygg! Då är Barts helt rätt val, för deras stickade mössor är inte bara varma utan även snygga. Mixa och matcha olika färger för att hitta det som passar dig allra bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.