Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

BeautyBlender är ett revolutionerande skönhetsverktyg som har tagit hela världen med storm! BeautyBlender används av väletablerade make up-artists, till skönhetsjunkies såväl som den som inte alls är superintresserad av make up och vill ha ett lättanvänt skönhetsverktyg. Att använda BeautyBlender är verkligen enkelt, du sköljer av den, kramar ur den i en handduk sen är den ready to use.

BeautyBlender är gjort i ett material som gör att din make up blir flawless, utan att suga upp onödigt mycket av din produkt. När du blöter din BeautyBlender expanderar den i storlek, och lämnar sedan din hy helt utan några linjer. Den äggrunda formen gör att BeautyBlender är perfekt vid applicering på både stora och små partier!

BeautyBlender finns i fyra olika färger, rosa, svart, vit och grönt. Den rosa klassiska kan du använda till alla foundations, puder och créme bronzers. Den svarta BeautyBlendern är något hårdare och perfekt för mörkare toner, och brun-utan-sol produkter. Den vita BeautyBlendern är för något känsligare hudtyper och funkar superbra att applicera serum med. Sist och minst är de gröna BeautyBlender, som du använder för att få en perfekt finish på din concealer och highlighter.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.