Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt från Belkin på nätet!

Allt som din surfplatta behöver! Ja surfplattan är helt klart vår bästa vän, likaså mobilen och vår musikspelare. Därför är det viktigt att skydda dessa med olika skal, fodral och skärmskydd. Men också att kunna ha möjligheten att koppla alla sina prylar till en fm-sändare, billaddare till bilen eller varför inte koppla in i förstärkaren. Med Belkin är allt detta möjligt och hos Fyndiq har vi samlat alla deras smarta lösningar på en och samma plats. Belkin erbjuder mängder av olika tillbehör till de mest populära mobiltelefonerna idag, iPhone, Samsung Galaxy och surfplattorna iPad och Galaxy Tab är bara några av de mobiler och surfplattor som får en exklusiv behandling.

Tips för ett lyckat köp! Belkin har mängder av produkter till mobil och surfplatta så se till att du har rätt skydd, skal eller fodral till din mobil eller surfplatta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smarta lösningar hjälper i vardagen! Vardagen behöver smarta lösningar och det har Belkin tänkt på. Ett sportarmband gör det möjligt att lyssna på musik på löpturen samtidigt som du registrerar detta i din träningsapp. Med en Belkin Bluetooth music receiver eller bluetooth musikmottagare som den heter på svenska kan man koppla sin smartphone i sin förstärkare eller radio och lyssna direkt på din favoritmusik, något som är otroligt populärt i bilar som saknar kontaker för telefon och mp3 men har bluetooth och radio.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.