Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Snygga träningskläder från Better Bodies på nätet! Hälsotrenderna fortsätter i Sverige och självklart är det någonting vi på Fyndiq tycker är kul. Att äta och träna ordentligt är viktigt för att man ska må bra, och självklart blir träningen lite roligare om man har snygga träningskläder. Just därför har också vi på Fyndiq samlat ihop mängder av tröjor, shorts och träningstights från Better Bodies, ett varumärke som är helt fokuserat på träning – och som gör våra kroppar lite snyggare. Välkommen att handla billiga träningskläder från Better Bodies redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Hittar du ett plagg du gillar, exempelvis Better bodies shorts, se till att köpa dem direkt! Annars kan de vara slut nästa gång du tittar in. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid snygga träningskläder till lågt pris! Hög kvalitet, funktion och en snygg design är rätt beskrivning av kläderna från Better Bodys. Deras vision är att producera för den seriösa tränaren, och nog har de lyckats. Överallt ser man män och kvinnor springa runt i träningskläder med deras snygga logga, och vill du vara en av de träningstrendiga är det ett smart val att handla via oss på Fyndiq. Våra låga priser gör nämligen att det alltid känns som om det är Better Bodies rea, och du är välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.