Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Beurer produkter online!

Köp Beurer pulsklocka, våg och mycket mer! Ute efter en Beurer Gs27? Då har du kommit rätt! Den fantastiska vågen är nämligen en av många produkter som vi har i vårt stora sortiment från Beurer. Här hos oss på Fyndiq köper du billigt Beurer Pulsmätare PM25 som håller koll på ditt hjärta och Beurer Babyvakt som håller koll på ditt barn, samt allt som kan placeras däremellan. Kika igenom vårt stora utbud och klicka hem allt vad du önskar — priset är lågt och utbudet stort, vad mer kan en begära?

Tips för ett lyckat köp! Beurers produkter är inte bara smarta, de är också snygga — så välj och vraka för fina detaljer i hemmet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Deras mål är vårt välmående! Beurer är ett tyskt företag som säger sig vara specialister på produkter för hälsa och välmående, och det stämmer mycket väl! Deras fokus ligger på oss människor, och för att vi ska må så bra som möjligt tar de fram produkter som är allt från massagedynor till bäddvärmare, men också locktänger för ett snyggare hår, samt mycket mer. Välj att handla från Beurer via oss på Fyndiq så kommer du inte bara ner i pris, du får också bra leveransvillkor och gör ett smidigt köp. Välkommen in och skynda för att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.