Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Stort utbud av snygga kläder från Billabong! Alla har vi olika klädstilar, och att känna sig bekväm i det som man bär är något av det viktigaste som finns. Kläder gör nämligen mycket för ens självförtroende, något som vi på Fyndiq vet om. Därför har vi samlat massor av fina kläder från Billabong hos oss till billiga priser! Allt för att du ska få ut mer av ditt shoppande. Och det vill du väl?

Tips för ett lyckat köp! Oavsett vilken stil man har så vill man beställa hem billiga kläder från nätet, så är det bara! Detta är ett märke som passar alla. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Avslappnat snygg med fina kläder! För den som vill vara avslappnat snygg, och det vill man ju, är Billabong kläder ett utmärkt val. De har ett stort utbud av allt ifrån badshorts och t-shirts, för sommarens varma dagar, till hood tröjor och grymma jeans för de lite svalare, då sommaren endast finns i sinnet. Det är helt enkelt ett perfekt märke för alla som är lite sportiga, och älskar sommar och sol! Det är ett australiskt surfmärke och ordet betyder faktiskt, på australisk engelska, korvsjö. Billabong är otroligt populärt bland surfare världen över, men också hos många som aldrig ens stått på en bräda. Som tur är så är det ingen som behöver veta det när man kommer i en Billabong tröja!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.