Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Arbetskläder från Blåkläder billigt! Att hitta rätt kläder för rätt arbete kan vara svårt, men om du väljer att handla från oss på Fyndiq kommer du att klara av det utan problem. Vi har nämligen gjort det enkelt för dig att hitta arbetskläder som passar. Här hos oss hittar du, på ett och samma ställe och med mycket att välja på, arbetskläder från det kända varumärket Blåkläder. Vi har allt från arbetsbyxor till arbetshandskar, och allting till ett lågt pris. Kika igenom vårt stora utbud och beställ hem billiga arbetskläder från Blåkläder. Du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss blir frakten densamma oavsett hur mycket du väljer att handla. Passa därför på att köpa allt du vill ha från Blåkläder! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snickarbyxor och snygga skjortor från Blåkläder! Många tror att Blåkläder endast säljer arbetskläder, men i deras utbud kan du även hitta allt från snygga canvasskjortor till vinteroveraller. Dessutom kan du hitta snickarbyxor, som främst är praktiska när det kommer till att måla eller renovera i hemmet, men som även är riktigt snygga. Blåkläders största fokus är dock arbetskläder och här hos Fyndiq hittar du kläder från Blåkläder mycket billigt. Det är sällan du hittar arbetskläder till det pris som vi erbjuder så passa nu på att köpa hem allt du behöver!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.