Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda från märket Blink billigt online hos oss på Fyndiq! Drömmer du om ett par skor som gör dina vänner gröna av avund? Då är märket Blink något för dig! Vi på Fyndiq har i denna kategori samlat alla billiga Blink produkter för dig att välja bland och du hittar allt från låga skor till skyhöga klackar. Vad sägs om ett par coola boots i skinn? Eller du kanske föredrar skor som ser ut som riktiga loafers? Märket har det mesta inom skor – som dessutom är lika bekväma som de är snygga!

Tips för ett lyckat köp! Sugen att klämma och känna lite innan du går vidare till köp? Det kan bli svårt genom skärmen, men vi har ett annat knep att dela med oss av – läs våra fina kundrecensioner för att lära dig mer om produkten du valt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygg stil med Blink produkter! Att märket Blink först och främst erbjuder en rad av skor är nog det första du la märke till när du började spana in detta varumärke – men vilka snygga skor! Märket har lyckat skapa skor både för festen, vardagen och joggingspåret, det är det få skomärken som lyckats med! Kanske vill du ha ett par bekväma kilklackar eller ett par låga ballerinaskor? Kika genom sortimentet av Blink produkter och hitta de saker som du tycker passar dig bäst – välkommen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.