Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 505 att välja bland!

Fynda billiga Bliss produkter online!

Bli medveten om din hudvård! Ignorance is bliss, finns det de som säger, och menar att det du inte vet mår du inte dåligt av. Men vi på Fyndiq undrar om det verkligen stämmer. Är det inte bättre att veta och göra någonting åt problemen istället? Hudvårdsmärket Bliss har redan förstått detta och erbjuder produkter som gör någonting åt din dåliga hy. Använd deras hudprodukter och låt din hy bli så bra den kan bli! Här på Fyndiq kan du hitta allt från ansiktsbehandlingar till kroppsbehandlingar från Bliss. Du hittar dem dessutom billigt här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Här hos oss blir frakten densamma oavsett hur mycket du köper, så det är smart att köpa ett helt kit när du ändå är här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bra produkter från Bliss till ett lågt pris! Att ha produkter som ger dig känslan av att vara på spa, trots att du är hemma, är någonting alla borde unna sig. Tyvärr kan det dock kosta en hel del att köpa hem bra hudvårdsprodukter, speciellt om det handlar om produkter från ett så bra märke som Bliss. Men om du väljer att klicka in på Fyndiq för att handla finns det möjlighet att fynda dem till ett lågt pris!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.