Alltid 9kr frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 510 att välja bland!

Fynda billiga Bodyfarm produkter online!

Bra och väldoftande hudvård! Att ta hand om huden, som ju faktiskt är vårt största organ, är viktigt. Med bra hudvårdsprodukter mår den helt enkelt bra, och det är något som därför alla borde använda. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett härligt och väldoftande utbud av produkter från Bodyfarm, och dessutom är det riktigt billigt här hos oss! Du hittar allt från hudkräm för kroppen i form av body butter och bodylotion till ansiktskräm och ansiktsscrub. Så alla kan minst sagt hitta någon produkt som passar. Och som om det inte vore nog så luktar de så himla gott också!

Tips för ett lyckat köp! Det är riktigt härligt att ha många olika hudprodukter i samma doft, duschen blir på en gång riktigt lyxig. Dessutom så luktar du riktigt gott längre! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Duschkräm och lotion ett måste! Hudvård finns i många olika utföranden, men att ha skönhetsprodukter hemma i badrumsskåpet är det allra smartaste. Med en bra duschkräm och bodyscrub blir du ren på enklaste vis, och med en bra kroppslotion blir huden återfuktad. Så oavsett om du i regel har torr eller fet hud så är ett gäng Bodyfarm produkter alltid riktigt bra att ha hemma.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.