Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga Borganäs produkter online hos oss på Fyndiq! Dags att fräscha till sovrummet med nya sängkläder? Vi på Fyndiq har ett stort utbud Borganäs produkter att fynda billigt. Lakan, påslakan, örngott, sängtoppar och massa annat. Varför inte ett charmigt bäddset till vagn eller vagga med stjärnor på till den lilla? Eller traditionella nyanser i blått eller grått för en stilren inredning? Om du är för lat för att bädda sängen på morgonen erbjuder vi även smarta dra-på-lakan som sitter som smäck på madrassen. Välkommen att fynda och sussa sött!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att kolla sängklädernas mått. De flesta av våra Borganäs produkter, som lakan och påslakan, är 200 cm långa. Dock finns även längre varianter. Bredden varierar mellan 105–260 cm, så glöm inte att kolla i produktbeskrivningen efter vad du behöver. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Borganäs produkter gjorda i 100 procent bomull! Det svenska märket Borganäs fokuserar på produkter gjorda i 100 procent bomull, vilket är oslagbart när det gäller kvalitet! Borganäs sängkläder tvättas enkelt i 60 grader för att alltid hålla sig fräscha och fina, och så att de känns mjuka och sköna mot kroppen. Investera i några uppsättningar av olika färger för att variera inredningen där hemma – eller kör på helvitt rakt av för den där rena och fräscha känslan. Passa på att shoppa loss bland våra fina Borganäs produkter!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.