Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt från Bruno Banani här!

Allt från underkläder till parfym online! Det finns mycket som är härligt med internet. Det är inte bara bilder på gulliga katter eller möjligheten att läsa dagstidningen online som vi gillar, utan vi är också väldigt förtjusta i att shoppa på nätet! Här på Fyndiq har vi samlat ihop ett stort utbud av produkter från nätets alla hörn till riktiga fyndpriser, och i just den här kategorin hittar du produkter från Bruno Banani! Hitta allt från en billig parfym till ett par snygga underkläder till dig själv eller till din käresta, hos oss kan varenda shopoholic stilla sina begär utan att bli pank på kuppen!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa flera saker på en gång, det har du råd med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Modehuset Bruno Banani andas lyx! Sitt italienskt klingande namn till trots så är inte Bruno Banani ett italienskt märke, utan de har sitt ursprung och sitt säte i Tyskland. Bruno Banani skapar allt från härliga och snygga underkläder till parfymer som doftar så härligt att ingen kommer kunna hålla sig borta från dig när de får känna din doft. Kanske är det en Bruno Banani Magic Woman som får någon på fall, eller den fräscht doftande Bruno Banani Pure Man?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.