Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Tillbehör till iPad! På jakt efter snygga, billiga och bra iPad tillbehör? Härligt, då är du på helt rätt sida! Här hittar du nämligen skal av flera olika varianter från CDN till din mobiltelefon eller surfplatta. Fynda allt från rosa, blå och lila till gröna, vita, svarta eller genomskinliga skal hos oss till ett lågt pris — och skydda mobilen eller plattan från att gå sönder. Både praktiskt och snyggt är vad det är, och här finns ett utbud som är så stort att du med största säkerhet kommer hitta Samsung tillbehör likväl som iPad 4 skal. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är det något speciellt mobil tillbehör du är ute efter? Kanske ett silikon skal? Då är det smart att kika en extra gång på beskrivningen så att du beställer rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

CDN skal som sticker ut! Att en smartphone eller läsplatta kostar mycket är det många som är medvetna om, men några iPad priser är inte vad du får när du handlar CDN skal via oss på Fyndiq! Lågt är vårt pris och skalen från CDN är både snygga och unika. Stick ut med ett skal från CDN och beställ hem så många som du bara önskar. Snygga skal, stort utbud och lågt pris — vad mer kan en begära?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.