Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Expressleverans

Dofta som Celine Dion! Ingen artist, skådespelare eller annan typ av kändis har blivit riktigt stor förrän han eller hon släpper en egen produkt. Som till exempel en parfym. Och ingen blev väl egentligen förvånad när den stora primadonnan och artisten Celine Dion uttalade att hennes parfym snart skulle släppas. Hon är en av vår tids största sångerskor och nu kan även vi vanliga dödliga dofta som henne. Allt du behöver göra är att köpa din Celine Dion parfym från oss på Fyndiq. Den kommer billigt, med bra leveransvillkorer och du har ett stort utbud av Celine-dofter att välja på.

Tips för ett lyckat köp! Att köpa ett gåvoset, till exempel Celine Dion Chic gåvoset, för att ge bort är ett säkert köp när det nalkas present! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Att dofta som en stjärna! Celine Dions parfymer är ett märke i linje med de kändis-parfymer som har kommit på senare tid. Det är nu mer än 10 år sedan sångerskan och tidigare eurovison-deltagaren släppte sin första parfym, och sedan dess har parfymerna från Celine blivit allt fler. Hos oss på Fyndiq hittar du ett stort utbud av de parfymer hon har varit med och tagit fram, med allt från Celine Dion Sensational EdT till Celine Dion Chic.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.