Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Avdelningar
Sista exet

Fynda billiga China Glaze lack online!

Liva upp dina naglar! Nagellack är verkligen något som många uppskattar att använda. Det tillför något helt speciellt inte bara till ens naglar utan också till ens sprudlande personlighet. Viktigaste för många är helt enkelt att få dutta på färg på nageln för att få känna att man är den där sprudlande människan som man kan vara. Vi på Fyndiq förstår vikten av att kunna använda sitt favoritnagellack, det är nämligen en hel djungel där ute av färger, hållbarhet och allt däremellan. Här hittar du billigt nagellack online från China Glaze och sökandet efter ett bra och hållbart nagellack är helt enkelt över!

Tips för ett lyckat köp! När det är fest så vill man kunna ha mycket färgglatt att välja mellan, köp fler för att välja och vraka. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Färgrika nagellack från China Glaze! De erbjuder inte bara bra och hållbart nagellack utan är också professionella när det kommer till att leverera kvalité. Välj mellan mängder av färger på nagellacket och beställ hem hela trio-paket som du kan ha nytta av länge. Röda juliga fina färger till julhelgen eller en mer metallisk lack för alla utekvällar som lockar? Vad ni är söker så finner ni det lätt i China Glaze sortimentet, varför inte ett presentkit till din partner som önskar sig snyggt nagellack?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.