Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Trendigt med färgglada naglar! Aldrig förr har så många varit intresserade av färgen på sina naglar. Det har blivit vår tids hetaste accessoar och var man än går ser man allt från gröna till rosa naglar. Vissa lyckas till och med få till spännande mönster med sitt lack! Detta är självklart någonting vi på Fyndiq också tycker är jätteroligt, och det är med glädje vi presenterar ett stort utbud av nagellack från ett märke som verkligen har bra kvalité. Det handlar om lack från Ciaté som du kan köpa snabbt, enkelt och billigt här hos oss på Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp! Köp två, de är så små är faktiskt någonting som stämmer mycket bra på nagellack. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ciaté nagellack på kändisarnas fingrar! Ciaté är ett nytt och hett märke som verkligen är eftertraktat på marknaden. Grundaren av märken är en av Londons bästa nageltekniker och för varje ny säsong tar hon fram de hetaste färgerna att ha på naglarna. Dessa nagellack från Ciate används av både kändisar och modeller, och nu kan också du vara en av de som använder lacken! Klicka hem de färger du fastnar för. Och tänk på att frakten blir densamma oavsett hur mycket du köper, så det är bara att välja och vraka.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.