Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Color Kids barnkläder online!

Fyndiqs favoriter

Fynda billiga Color Kids barnkläder online hos oss på Fyndiq! Vill du köpa något riktigt snyggt till barnen och letat efter ett märke som erbjuder coola, söta och kvalitativa kläder och annat för barn? Då vill vi på Fyndiq tipsa om det danska märket Color Kids! Vi på Fyndiq erbjuder ett stort utbud av kläder, skor och andra saker för barn från märket Color Kids. Kika igenom sortimentet och välj bland billiga Color Kids produkter med roliga färger, häftiga färgkombinationer och både klassiska och nyare modeller, du kommer till största sannolikhet att hitta det du är ute efter till barnen. Överraska barnen med nya Color Kids barnkläder – Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Dubbelkolla att du beställer rätt storlek och att produkten är av det material som önskas, kolla på produktbeskrivningen för att hitta praktisk information. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Billiga barnkläder från Color Kids för alla färgglada barn! Color Kids är ett märke som satsar på bra material och funktionella kläder och skor för barnen som samtidigt är snygga! Här finns allt från badshorts, overall, softshell jacka och sandaler till gummistövlar, regnjacka och vindjacka – perfekta för alla barnens aktiviteter. Passa på att fynda bland mängder av Color Kids produkter och märkeskläder som barnen kan springa runt och leka i. Både du och barnen kommer bli nöjda med både utförande och kvalitet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.