Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!
Avdelningar

Fynda Concept II billigt på nätet!

Vacker hy med lotion! Att ta hand om sig själv och sin hy är något av det viktigaste som finns, det vet många om, och det gör de också! Men däremot är det långt ifrån alla som har lyckats hitta en favorit när det kommer till just hudvård. Hos oss på Fyndiq har vi ett stort utbud på märken, och ett av dem är det populära Concept II! Hos oss hittar du Concept II lotion, body mist, bodylotion, duschkräm med mera till riktigt billiga priser!

Tips för ett lyckat köp! Ett tips är att om man ändå är igång och beställer hem härliga produkter kan man lika gärna beställa fler. De tar ju dessvärre slut. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Parfym som doftar minnen! Att lukta gott skadar knappast någon, snarare tvärtom! Dofter är en av de sakerna som är viktigast för oss i livet, eftersom vi associerar väldigt många känslor till just dofter. Att ha en Concept II parfym som luktar gott är därför en god idé! För hur härligt är det inte om människor i ens närhet påminns om en när de känner dofter som liknar ens parfym eller shower gel? Vilken doft man sen fastnar för är individuellt, men Concept II har minst en doft som passar din näsa!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.