873 070 produkter från 1 712 butiker!
1 452 800 unika kunder!
1 542 varumärken!
Kundtjänst

Fynda Crumpler på nätet!

Fyndiqs favoriter

En laptopväska är nödvändigt! På bara några år har tekniken tagit en otroligt stor plats i våra liv. Nu för tiden köper vi ett fodral till vår iPad istället för en filmrulle till kameran. Vi på Fyndiq hänger såklart med i utvecklingen och har fyllt vårt sortiment med Crumpler datorväska, och mycket mer! De har massor av grymma grejer till våra prylar, vare sig man är ute efter en laptopväska, fodral, kameraväska eller liknande.

Tips för ett lyckat köp! Crumpler har billiga fodral för alla möjliga olika grejer, se till så att det som du lägger i varukorgen passar ihop med vad du ska ha det till! Ett och samma fodral passar trots allt inte till alla olika saker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Crumpler fodral till sin bästa vän! Man brukar säga att människans bästa vän är hunden, men det är nog något som faktiskt kommit att ändras under de senaste åren. Istället håller vi oss alltid nära exempelvis vår bärbara dator, eller smartphone. Så fort de är utom synhåll blir vi nervösa, och när vi bär dem med oss så får absolut inget hända med dem. Vi har blivit väldigt överbeskyddande över våra tekniska prylar, och det är något bra! På så sätt får de mycket längre livslängd, och vi kan vara lyckliga med dem en lång tid.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.