Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Handla Dakine ryggsäck på nätet! Tycker du om att vara ute i naturen? Vi med, och vi vet att det då är viktigt att man har rätt produkter och dessa finns i Dakines utbud. Därför har vi samlat ett stort sortiment av Dakine produkter online här hos oss för dig att välja bland. Vad sägs till exempel om en snygg Dakine ryggsäck som rymmer hela 40 liter? Eller du kanske letar efter en Dakine Slit Roller väska att ha med dig på resan? Det har vi också! Välkommen att fynda Dakine produkter hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något att stoppa ner i din Dakine ryggsäck? Hos oss kan du hitta det mesta av vad du söker, så kika igenom sortimentet och köp allt du vill ha – vi har samma frakt oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dakine är märket för dig! Är du surfare, backpacker, skidåkare eller bara en riktig äventyrare? Då är Dakine märket för dig! För när du söker efter en cykelryggsäck, en duffle bag eller kanske en rullväska – då är det definitivt hos Dakine du hittar det. Och Dakine produkter hittar du här hos oss på Fyndiq! Så när du är på jakt efter Dakine kläder, accessoarer och tillbehör kan du med största sannolikhet hitta dessa hos oss. Så kika igenom vårt breda sortiment och välj bland mängder av Dakine produkter som passar just för dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.