Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Davines har produkter för hår och hud! Det är viktigt att ta hand om sig själv, sitt hår och sin hy — det är något som Davines tagit vara på! Vi på Fyndiq har ett stort sortiment av det bästa från Davines och här på nätet hittar du allt från schampo och balsam till vårdande oljor och krämer. Så om du letar efter billiga Davines produkter — då har du kommit till helt rätt plats. Välj bland alla olika produktserier och hitta dina favoriter! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vi har samma frakt oavsett mängden av produkter så passa på att shoppa loss ordentligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Styling eller ett schampo med färgpigment? Här hos oss på Fyndiq kan du välja bland ett stort urval av olika schampon, och balsam, men du hittar även produkter som fungerar för både ansikte, kropp och hår. Davines Authentic Replenishing Butter fungerar för hela kroppen och är dessutom helt fri från parabener, silikon och skadliga färgämnen. En annan produkt som Davines har, är ett Rebalancing Shampoo som funkar perfekt när man har oljig eller fet hårbotten. Men märket har inte bara den här typen av produkter utan har även mängder av bra och vårdande stylingprodukter. Vad sägs om ett hållbart hårvax, en fixerande och glansgivande hårspray eller kanske en volymmousse?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.