Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda DC skor online!

Stort utbud av DC kläder och kepsar! Eftersom du aldrig kan bli för tuff finns det alltid ett DC plagg eller accessoar som kan hitta sig hem och bli en del av garderoben. Här kan du både finna vita sneakers från DC, DC keps och varför inte unna dig en t-shirt med deras logga och visa upp din personlighet? Genom att du handlar här på Fyndiq så handlar du billigare än på många andra ställen. Vilket betyder att du både gör kap lättare och att du även kan slänga med ett par sneakers du sneglat på och fortfarande komma billigt undan. Hur bra låter inte det?

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att när det kommer till skor och du är osäker över storleken så är det alltid bättre att gå högre än lägre gällande storlek då du med enkelhet kan lägga i en skön sula. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Äg DC! Nej, vi talar inte om att du ska lägga ett bud på District of Columbia eller att du ska äga ena halvan av AC/DC. Det handlar om att du ska äga en grym skatestil. För det är precis vad detta märke representerar: ett actionsportmärke som är världsledande inom skateboardskor och övriga sportkläder och tillbehör. Genom att handla ett par billiga sneakers online och toppa med en tuff keps blir skatelivet enklare — och snyggare! Ett par DC skor kanske inte får dig att springa snabbast, men de får dig att gå med säkra steg mot dina mål!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.