Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bra hudvård för den stressade! Vi lever i en stressad tid och det kan ibland vara svårt att hinna ta hand om sig själv. Just därför behövs det produkter som vårdar och tar hand om din kropp och hud utan att det är allt för tidskrävande. Sådana produkter är exakt vad Dermalogica har tagit fram, och det är med glädje vi på Fyndiq erbjuder dessa till ett lågt pris. Här hittar du Dermalogica billigt med allt från Dermalogica Skin Smoothing Cream till Dermalogica Special Cleansing Gel.

Tips för ett lyckat köp! Det kan vara svårt att välja vilken av alla produkter du ska köpa, och då kan det vara smart att välja ett kit där du får med lite av varje. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hudvårdsserie utan komedogena ingredienser! Dermalogica grundades 1986 i Los Angeles och är nu ett mycket omtyckt märke som används över hela världen. Produkterna från Dermalogica togs fram med hänsyn till de stressade liv många kvinnor lever, och till skillnad från många andra märken är deras hudvårdsserie helt utan komedogena ingredienser. Det innebär att produkterna inte täpper till huden och att du lättare blir fri från pormaskar. Vill du ha ett hudvårdsmärke av hög kvalitet är det Dermalogica du ska välja, och vill du ha ett lågt pris är det hos oss på Fyndiq du ska handla!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.