Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga DeWalt produkter online!

Alla maskiner du behöver i verktygslådan! Det finns ungefär en miljon olika typer av maskiner och tillbehör för hemmasnickraren att välja bland. Men om du vill ha produkter med den bästa kvaliteten så ska du välja maskiner från rätt märke! Just därför har vi på Fyndiq samlat mängder av billiga DeWalt produkter för dig att shoppa online hos oss. Här hittar du allt från DeWalt skruvdragare till DeWalt sågbord. Kika igenom vårt breda sortiment och klicka hem de verktyg och maskiner som passar dig bäst!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa flera produkter på samma gång — vi har alltid samma frakt oavsett hur mycket du väljer att handla! Det finns till exempel de som man även kan använda som handmixer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

DeWalt cirkelsåg eller kanske en DeWalt geringssåg? Alla som någon gång gett sig på att fixa något i hemmet vet hur viktigt det är att ha rätt verktyg. Hos oss på Fyndiq finner du därför både DeWalt tillbehörssats i 109 delar och ett helt kit med DeWalt Komipaket med borrmaskin. Och om du bara behöver en metallborrsats så har vi självklart det också! Eller du kanske är mer intresserad av andra smarta tillbehör så som en förvaringslåda ToughSystem 40? Här hos oss på Fyndiq hittar du en massa maskiner och produkter att sätta tänderna i. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.