Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Stort utbud av tillbehör från Dexim! Ständigt är vi omgivna av elektroniska produkter som ska verka för att vi ska få ett enklare och mer givande liv med så lite dödtid som möjligt. Vill du ha tekniktillbehör med det lilla extra är Dexim märket för dig. Här på Fyndiq har vi ett stort, billigt och brett utbud av tillbehör från Dexim. Välj mellan allt från Dexim mobilskal, Dexim igroove hörlurar och Dexim icruz till mer lekfulla teknikprylar såsom en radiostyrd sportbil. Som sagt finner du lite gott och blandat från detta märke.

Tips för ett lyckat köp! Tänk både på säkerhet och avkoppling och slå till på ett mobilskal samt hörlurar. Oavsett hur mycket du handlar så blir fraktkostnaderna inte högre. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Internationellt teknikföretag! Dexim är ett företag som säljer sina produkter i mer än 45 länder, med mottot att man ska leverera produkter med hög kvalitet som alla kan ha råd med. Dexim levererar tillbehör och applikationer som är kompatibla med kundens teknikutrustning för att kunna ge en bättre teknikupplevelse så att man får ut mer av sina produkter. Känner du att detta är ett märke för dig är det bara att fylla kundvagnen till brädden. Eller ja, när kundvagnen finns på nätet så kan den aldrig bli överfull. Shop till you drop!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.