Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Klicka hem billiga produkter från disp hos oss! Disp är en komplett hårvårdsserie som erbjuder något för alla frisyrer! Disp har allt från shampoo, balsam, stylingprodukter och hårinpackningar. För den strandsnygga känslan hela dagen, vad sägs om en strandsnygg frisyr med hjälp av en beach spray?

Darför disp! Disp erbjuder professionella hårvårdsprodukter tillverkade i Sverige. Det är en serie hårprodukter med lite extra attityd och är inte bara trendigt utan fokuserar även på miljön. Därför använder sig disp av endast miljövänliga ingredienser i sina produkter. Produkterna testas inte på djur och är därför extra omtänksamma om naturen och miljön runt om oss. Alla ingredienser är noggranna utvalda och inga konstgjorda ämnen tillsatta, detta gör att du kan få en livfull och vacker frisyr hela dagen utan att håret tar skada. Nu kan du beställa disp billigt online och med förmånliga priser testa flera olika produkter för flera olika frisyrer. Du får en frisyr lika snygg som hos frisören för lägre priser och kan experimentera fritt hemma och hitta den rätta hårstilen för dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snyggt Stylad frisyr! Med hjälp av ett shampoo speciellt anpassat för just ditt hår är valmöjligheterna oändliga. Få ett skinande och friskt hår med någon av alla de produkter som disp erbjuder. Wax, stylingprodukter, olika sprayar och hårinpackningar hjälper er på vägen till en snyggare frisyr. Dåliga hårdagar är förbi och med disp är frisyren räddad varje dag.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.