Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Smidigt med portabla högtalare! Högtalare med bra ljud som du bara behöver koppla till din bluetooth är äntligen här! Divoom högtalare är just sådana minihögtalare som man kopplar till sin mobil eller mp3 spelare. Plötsligt har du en portabel högtalare som du kan spela musik på överallt, kanske en rolig detalj på festen utomhus? Eller varför inte i hytten på färjan som bara erbjuder en radio i vanliga fall? Fram med din portabla högtalare och börja spela era favoritlåtar. Vi på Fyndiq har det stora nöjet att presentera Divoom bluetune produkter, prutade och klara! Här är de nämligen billigare och vill du ha två olika högtalare i olika utföranden och färger så har du nu råd med det!

Tips för ett lyckat köp! Storlek och kapacitet kan skilja sig mellan de små högtalare som de erbjuder, kolla så att det inte är en Divoom Blutune Bean du tagit när det var en större trådlös högtalare du letade efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Divoom är specialister på Bluetune! Divoom har målet att alla ska få njuta av musik och har utvecklats dit trenden tagit oss, mot mobiltelefonerna! Att rikta sig mot bluetooth tekniken och våra favoritspelare är ett smart drag som Divoom verkligen tagit till sig. Vi samlar våra favoritlåtar och de allra bästa låtlistorna i vår smartphone och ibland kommer impulsen att spela upp låtarna för våra vänner. Ljudet fattas oss dock och med Divoom högtalare är det problemet löst. Låtarna får på nytt skina igenom ett bra ljud, vare sig det är en minihögtalare eller en lite större portabel högtalare så är ljudet alltid i fokus.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.