Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Dobsom billigt på nätet!

Håll värmen med jackor och termobyxor! Bor man i Sverige så har man koll på att temperaturen som vi har utomhus kan variera rätt rejält. På sommaren har vi härlig värme, medan det på vintern byts ut till en riktigt bitande kyla. Då gäller det att ha rätt kläder så att man står ut med den ibland långa och mörka vintern. Det är med andra ord ingen slump att vi på Fyndiq erbjuder ytterkläder och träningskläder från Dobsom! För det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, och med Dobsom kläder så kan man känna sig säker. De har allt ifrån billiga termobyxor och termokjol till grymma jackor som håller värmen för vem som helst!

Tips för ett lyckat köp! Dobsom Comfort eller Dobsom Donegal? Det kan vara svårt att bestämma sig för vilken modell man vill ha, så fundera en extra gång om du känner dig osäker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Populära sportkläder! En av de allra populäraste produkterna från Dobsom är Dobsom R-90 winter jacket, och det med all rätt! Det är en väldigt snygg Dobsom jacka som samtidigt gör det som den ska, det vill säga värma en. Samma sak gäller även för deras sportkläder som är väldigt populära, de är perfekta att ha när man vill ut och träna även under höst och vinter. Dobsom är helt enkelt ett märke som har koll på vad de sysslar med!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.