Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Doro produkter online!

Doro gör livet enklare för seniorer! Visst är det frustrerande att all teknik kommer i så små storlekar med miniknappar och svårhanterliga funktioner — det tycker i alla fall vi på Fyndiq! Men eftersom vi är lösningsorienterade har vi hittat det perfekta märket för alla som tröttnat på miniformaten - nämligen märket Doro. Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga Doro produkter som du enkelt kan shoppa online, och du hittar allt från Doro PhoneEasy mobiltelefoner till den universella fjärrkontrollen Doro HandleEasy. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att plocka hem flera varor i samma köp — vi har nämligen samma frakt oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dags för en telefon med ordentlig knappsats? Bara för att du blir äldre betyder det inte att du inte är med i matchen längre — även om många mobiltillverkare tycks tro det. Men som tur är så är märket Doro inte en av de tillverkarna! Vad sägs till exempel om en hopvikbar PhoneEasy 608 med kamerafunktion och en stor och tydlig knappsats? Eller du kanske snarare letar efter en smartphone som man faktiskt förstår sig på? Då vill vi på Fyndiq tipsa om att spana in Doros mobilserie Liberto som har allt som alla andra smartphones har, men som är mycket lättare att hantera!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.