Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Dr Martens Skor online!

Tuffa kängor från Dr Martens! Alla älskar vi skor, och speciellt när de kommer från ett märke som så tydligt andas attityd. Dr Martens är ett sådant märke! Därför är vi på Fyndiq både glada och stolta över att kunna presentera ett stort utbud av billiga Dr Martens skor online. Dr Martens Chelsea, Cherry och Aztec är några av de modeller som du kan hitta hos oss, och med de priser vi levererar kan du köpa hem ett par Dr Martens skor utan att ekonomin fallerar. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Billiga skor på nätet är roligt att shoppa, men glöm inte att kontrollera att storleken är rätt innan du beställer hem dina kängor. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med fötterna på jorden! Att stå stabilt på jorden är någonting alla bör eftersträva, men det är inte alltid man kan stå stabilt om man inte har ett par bra skor. Att skor från Dr Martens är stabila är en självklarhet. Skomärket grundades av en tysk militärläkare som ibland kallades Docs, och han designade skorna efter att han skadat sin vrist och tyckte att hans armékängor hindrade läkningen. Snabbt därefter blev märket populärt och nu är det mer trendigt än någonsin att vandra i ett par snygga Dr Martens kängor. Köp din skor online här hos oss så kommer du garanterat att bli nöjd, och speciellt om du väljer ett par Dr Martens!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.