Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Dry Lake har snygga festblåsor! Det tycker vi på Fyndiq och presenterar för er varumärket Dry Lake med deras snygga klänningar och festkläder. Men det slutar inte där, det finns så mycket mer! Välj mellan en snygg festblåsa som glittrar inför festen, eller en skön tunika som gör dig vardagssnygg! Det stora utbudet är dessutom billigt och du hittar dina favoriter till en betydligt lägre kostnad. Det blir inte bättre än såhär! Vad sägs om en blommig klänning inför sommaren eller varför inte utmana dig själv och köpa en glittrig jumpsuit? Möjligheterna är oändliga.

Tips för ett lyckat köp! Glitter och glamour, visst är klänningarna vackra? Glöm inte att matcha med ett par snygga partyskor också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dry Lake eller Drylake? Självklart heter det Dry Lake! Och Dry Lake klänningar är något av en svensk favorit. Att de är svenskar och vet vad vi vill ha i klänningsväg gör det hela såklart mycket lättare. De ger oss en fantastisk kollektion med allt från festklänningar till nyår till en sval midsommarklänning till midsommarfesten! Är du som många andra ett fan av en Dry Lake klänning? Då är du förmodligen ett fan av hela deras sortiment, här finns alla klänningar för alla tillfällen. Klänningarna kommer i klara och glada färger som verkligen lyser upp både på fest och i vardag.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.