Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag 10 - 16
röda dagar och helgdagar Stängt

Fynda Dyno ekologiska barnkläder!

Fyndiqs favoriter

Dyno ekologiska barnkläder – lyx för ditt barn! Kombinerar vi en vision där kläder för både barn och vuxna ska vara ekologiskt framtagna, men även ha en personlig touch och stil så får vi klädesmärket Dyno. Namnet som kommer från de två första bokstäverna i grundarens barns namn: Dylan och Norton gör att företaget får ännu mer själ och liv. Och det är precis det som är meningen med detta märke: att skapa unika kläder till unika människor där du får hög kvalitet och kan låta ditt barn bära kläderna med stolthet.

Tips för ett lyckat köp! Att köpa kläder online utan att ha prövat dem innan lämnar alltid en risk att de inte ska passa. Var därför noga med att lägga rätt storlek i varukorgen, och om det skulle vara fel passform eller att plagget inte faller i smaken så är det mycket enkelt att returnera vara och få en ny eller pengarna tillbaka. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga organiska T-shirts och mössor! Vem säger att ekologiska klädesplagg inte kan vara snygga? Den personen har inte kollat in våra Dyno T-shirts med Marley tryck på, eller den randiga Dyno mössan som håller ditt barn varm samt ger personlig touch. Här kan du fynda både Dyno bodys till Dyno pippi tröja och detta till mycket billiga priser. Eller varför inte passa på att köpa en Dyno eco T-shirt med texten ”Peace, Love & Eco” och som är designad av grundaren Eva Fadeel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.