Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Det är viktigt att använda rätt produkter! Elie Saab är modeskaparen som gjort sig ett stort namn inom modevärlden tack vare sina vackra kreationer. Men något du kanske inte visste om Elie Saab är att han även gör fantastiska skönhetsprodukter. Och vi på Fyndiq har glädjen att meddela att vi har mängder av billiga Elie Saab produkter här hos oss för dig att välja och vraka bland! Vad sägs till exempel om att fynda hans signaturdoft, parfymen L'EAU Couture?

Tips för ett lyckat köp! Vi på Fyndiq har mängder av produkter att välja bland, så innan du bekräftar ditt köp i kassan ska du passa på att se om du hittar något mer du behöver! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Produkter som gör dig lika vacker som en Couture klänning! Alla drömmer vi om lyx, och lyx är just vad du får när du väljer dina produkter från märket Elie Saab. Hur låter det till exempel med en deodorant med doft av apelsinblomma och jasmin som får dig att känna dig fräsch hela dagen? Eller är det kanske en härligt väldoftande och mjukgörande body lotion och en duschkräm som lockar? Det har vi också, så kika igenom sortimentet och klicka hem de Elie Saab produkter som faller dig i smaken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.