Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga Elodie Details produkter!

Elodie Details produkter billigt online! Att en baby behöver mycket tid och energi är ingen hemlighet, men det finns produkter som gör vardagen lite enklare för både pappa, mamma och bebis – och de produkterna kommer från Elodie Details. Vi på Fyndiq har därför samlat ett stort sortiment av billiga Elodie Details produkter för dig att shoppa online, för vilken nybliven mamma eller pappa har tid och ork att springa i affärer? Här kan du därför fynda massvis av smarta produkter signerade Elodie Details och du hittar allt från skötväskor och saker till barnvagnen till nappar, nappflaskor och filtar!

Tips för ett lyckat köp! En baby behöver mycket och växer upp fort – men vi på Fyndiq har kläder och produkter för barn i alla åldrar så kika igenom sajten och se om du hittar något mer som familjen kan tänkas behöva! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ditt barn förtjänar det bästa! Elodie Details är ett svenskt märke med öga för design och stil samtidigt som alla deras produkter är ytterst praktiska. Hur låter det till exempel med en moderiktig åkpåse till vagnen med snyggt mönster som både värmer och skyddar babyn? Eller du kanske letar efter en haklapp och en ny pipmugg? Elodie Details har de flesta produkter en nybliven mamma kan behöva till sin baby, så kika igenom vårt stora utbud och se vilka produkter just du behöver!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.