Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Kläder från Encore hittas här! Är du intresserad av att handla en snygg vårjacka, en trendig mössa samt en t-shirt som sitter som ett smäck, utan att bli ruinerad på kuppen? Fint, då har du ramlat in på helt rätt sida. Här hos oss på Fyndiq hittar du nämligen ett stort utbud av billiga kläder från det svenska märket Encore! Encore har mängder av snygga kläder och om du kikar igenom vad som här finns att fynda så kommer du säkerligen snart ha hittat någonting som du vill ha. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp! Många förknippar Encore med killkläder men de har också tjejkläder, till exempel snygga klänningar som ger en avslappnad men snygg look! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Köp märkeskläder utan att betala för mycket! ”Clean & Funky” är hur Encore beskriver sina kläder, och som du ser när du kollar genom deras utbud, är det helt klart två passande ord för vad de erbjuder. Oavsett om du är ute efter en jacka eller en tröja så har Encore märkeskläder som ger dig den avslappnat snygga looken som just nu är så eftertraktad. När du handlar Encore kläder online från oss på Fyndiq så får du också ett lågt pris, kanske passa på att köpa hem en helt ny look?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.