Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Sista exet

Produkter för hud och hår! Att ta hand om sig själv är något som vi alla borde göra. För om vår kropp mår bra så mår vi bra, svårare än så är det inte. Därför kan du hitta ett stort och billigt utbud av produkter från Evo här hos oss på Fyndiq! Här finns massor av hårvårdsprodukter och hudvårdsprodukter som får vem som helst att må riktigt bra, och alla kan verkligen hitta något i vårt stora sortiment. Så oavsett om du är ute efter en djuprengörande ansiktsmask eller ett bra Evo schampo och balsam så kan du hitta det här hos oss. Välkommen att fynda välgörande produkter!

Tips för ett lyckat köp! Bra hudvård kan man aldrig få för mycket av, så beställ hellre hem för mycket än för lite från Evo. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hårinpackning eller duschkräm? Att hitta hud- och hårvård på nätet som du verkligen trivs med är inte alltid enkelt. Det finns trots allt hur mycket som helst, och du vet kanske inte alltid vad som passar dig. Men med Evo produkter kan du vara säker på att hitta allt från bra hårprodukter som hårinpackning, till duschkräm och ansiktskräm som passar dig. Det gäller bara att läsa beskrivningen på produkten du är intresserad av och se om det kan vara något för dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.