Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

FCUK, French Connection UK rules! Drömmer du om snygga kläder, lyxiga väskor och väldoftande parfym? Då är märket FCUK definitivt något för dig! Vi på Fyndiq har ett stort utbud av billiga FCUK produkter för dig att shoppa online här hos oss. Så välj och vraka bland moderiktiga produkter inom doft och kläder för både honom och henne. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Frakten kostar detsamma oavsett hur mycket du shoppar, så passa på att plocka hem så mycket du kan i ett köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Märket som passar både honom och henne! Det är ingen slump att vi på Fyndiq har valt att ha ett brett utbud av produkter från FCUK. För om det är något märke som satsat på det där lilla extra så är det French Connection — de har allt du kan önska dig inom mode. Vill du ha en god parfym? Kolla in parfymerna från FCUK. Eller du kanske vill ha ett par snygga skor? Ja, svaret blir det samma: spana in FCUK. Här på Fyndiq kan du hitta flera favoriter bland de olika kollektionerna och klicka hem de FCUK produkter som faller just dig i smaken. Och vet du vad det bästa är? Hos oss på Fyndiq är det lätt att göra billiga fynd!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.